Gå til hovedindhold

Nyhedsbrev

Følg med i, hvad der sker i huset - alt fra kommende events, billetsalg, nye projekter og meget mere.

 • Læs op

Indhold

  Vi skriver til dig en gang om måneden. Måske mindre. Vi deler ikke din e-mailadresse med andre, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet


  Læs vores seneste nyhedsbrev HER

   

  I forbindelse med databehandlingen af din tilmelding til Folkestedets nyhedsbrev, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

  Folkestedet er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, du har givet os. Folkestedets kontaktoplysninger er:

  Folkestedet
  Carl Blochs Gade 28
  8000 Aarhus C

  Telefon: 87 13 54 15
  E-mailadresse: folkestedet@mso.aarhus.dk

  Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 13 54 15 eller e-mail: folkestedet@mso.aarhus.dk.

  Vi opbevarer dine personoplysninger i form af dit navn, e-mailadresse og postnummer, med henblik på, at kunne sende dig Folkestedets nyhedsbrev. Dine personlysninger behandles alene af Folkestedet og videregives ikke til andre.

  Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du ønsker at modtage Folkestedets nyhedsbrev. Du har til en hver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre via link i nyhedsbrevet, eller ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger.

  Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på e-mail: databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne på www.datatilsynet.dk.