Livsfasen 58+ og opefter er ofte præget af mange skift i livsomstændigheder. Forskningen viser at gode overgange til denne fase af livet, er afgørende for den enkeltes videre udvikling og trivsel både mentalt såvel som fysisk. I Netværket 58+ arbejder vi med tilbud, der har til formål at skabe trivsel og livsglæde i overgangen til seniorlivet og det er gratis og uforpligtende at deltage.  

Vi tilbyder:

Netværksmøder:
Ca. hver måned inviterer vi til netværksmøde med fokus på netværksskabelse, dialog og inspirationsture til muligheder i Aarhus samt mulighed for at møde vores seniorvejledere.
Læs mere her

Seniorvejledning: 
Vi tilbyder seniorvejledning med vores dygtige frivillige seniorvejledere i form af personlig vejledning eller gruppevejledning med 4-5 andre deltagere. 
Læs mere her

Netværksmøder for medarbejdere i virksomheder: 
Vi tilbyder facilitering af netværksmøder med fokus på arbejdsglæde de sidste år på arbejdsmarkedet og den gode overgang til pension. 
Læs mere her

Interessenetværk og fællesskaber: 
Deltagelse i og udvikling af interessenetværk og fællesskaber ex. byvandringer, kultur, etc. Her kan du som borger selv byde ind, hvis du kunne tænke dig at udvikle et interessenetværk med andre 58+´er. 
Læs mere her

Samarbejde med andre netværk, frivillige organisationer og tilbud i kommunen: 
Har du selv et godt fællesskab, netværk, en forening, frivilligorganisation eller lignende for 58+ borgere, vil vi gerne samarbejde. På den måde kan vi oplyse om at I er der samt brobygge til jer igennem vores seniorvejledere eller komme på et inspirationsbesøg med borgere fra Netværket 58+.
Læs mere her

Nyhedsbrev: Bliv en del af netværket 58+ ved at modtage vores månedlige nyhedsbrev, der informerer om arrangementer i netværket samt relevante arrangementer på Folkestedet, hvor vi har base.   
Tilmeld dig her