I 2023 er det 50 år siden Kim Larsen udsendte VÆRSGO´ og afsluttede pladen med det berømte citat.
Det skal naturligvis fejres, og det gør Forklædt Som Voksen ved at spille en række albumkoncerter.

Få plader har haft så stor indflydelse på os danskere som VÆRSGO´, og selvom sangene nu er 50 år gamle, synger vi dem stadig. Hvis Din far Gir' Dig Lov. Joanna. Nanna. Christianshavns Kanal.....og alle de andre, der er blevet en naturlig del af den danske sangskat.

Det er selvfølgelig også derfor, at danskerne i sommeren 2021, kårede VÆRSGO´ som den bedste danske plade nogensinde.

Forklædt Som Voksen markerer 50-års jubilæet ved at spille hele albummet live. Fra start til slut. Alle numrene. Koncertoplevelsen bindes sammen af underholdende og underfundige historier, anekdoter og et par skipperskrøner om sangene, deres tilblivelse og om Larsen selv.

Koncerterne med Forklædt Som Voksen er bygget op omkring, at publikum synger med. Det at synge sammen samler og forbinder os, og publikum bliver således til en stor og aktiv del af arrangementet, når de og musikerne synger sangene – sammen!

Forklædt Som Voksen består af forsanger og bassist Frank Jensen, Thomas Beck på diverse guitarer og kor, Jacob Lee Horney på keyboards og kor og Ulrich Vognsen Hein på trommer. Et hold af superrutinerede musikere, der tilsammen har spillet mere end 2500 koncerter i ind- og udland. Med en perfekt blanding af dygtigt håndværk, frækhed og glimt i øjet, formår de altid at skabe nærvær, engagement og begejstring hos publikum på en helt særlig måde.

DET MAN SYNGER, ER MAN SELV!!

Billetpris: 150,- / 130,- for medlemmer af Folkestedes Venner
Køb din billet HER